VIII – XII клас

Подготовка по БЕЛ VIII – XII клас

Вече няколко години центърът подготвя ученици от 7-ми до 12-ти клас за явяване на изпити. Малки групи от 6 до 7 човека. Отлична професионална подготовка. Успехът на нашите курсисти е проверен с годините, защото 90% от нашите ученици са започнали своя път в мечтаното от тях училище.

При записването всеки курсист прави входно ниво по БЕЛ и входно ниво по Математика. Периодична проверка на знанията, постоянна информация към родителите, родителски срещи. Поставяне на домашни задачи.

Част от подготовката е провеждането на пробни изпити през годината. Това помага на нашите курсисти да преодолеят стреса и да свикнат с изпитната обстановка.

 

 

Курс по БЕЛ

Курсът е ориентиран към добиване на нови знания и умения за решаване на тестови задачи по български език и литература. Задълбочават се знанията по всички дялове на българската граматика, включени в изпитната програма – фонетика, морфология, синтаксис, лексикология и т.н. Анализират се изучаваните в 7-ми клас литературни творби. Усвояват се правилата и изискванията за разработка на преразказ по неизучаван текст с дидактическа задача. Развиват се умения за прилагане на граматичните, правописните , пунктуационните и лексикалните норми на съвременния български книжовен език.

 

Курс по Математика

Целта е да се задълбочат знанията на седмокласниците за да достигнат ниво, при което безпогрешно да решават задачи с повишена трудност. Работи се върху всеки тип задачи, включени в изпита.

 

 

 

Цени:

Подготовка за матура БЕЛ и Математика – 750лв.

(курса е с продължителност 8 месеца, Октомври – Май)

Предмет БЕЛ – 420лв.

Предмет Математика – 420лв.