Езиков курс

Гръцки език

Курсове по гръцки език

Ученето на гръцки език може да бъде лесно и интересно. Преподаването на гръцки език в образователния център  се базира главно на принципите на комуникативната методика, чиято основна цел е курсистите с лекота да достигнат до овладяването на необходимите комуникативни умения за съответното ниво (според Общата Европейска езикова рамка). “ Изучаването на гръцки език е свързано не само с гръцкия език, но и с опознаването на културата и манталитета на съседите ни. Нашите уроци по гръцки език приличат на игра, която със сигурност ще ви хареса, защото ученето ще бъде приятно, интересно, забавно и най-вече ползотворно. Учебният план за всяка група е съобразен и с индивидуалните интереси на курсистите.

Групите са от 4 до 6 човека. Заниманията се провеждат два пъти в седмицата.

Индивидуално обучение

Подходящо за хора, които предпочитат да работят индивидуално с преподавателя и уроците да са съобразени с техните конкретни нужди или специфичен начин на работа. Индивидуалното обучение по английски, немски, френски, италиански, испански, руски и гръцки език се предлагат във всички нива. Учебната система се подбира специфично за всеки курсист, според неговите цели и възможности.
Часовете се провеждат в учебната база на образователния център. При провеждане на заниманията извън учебната база се заплаща допълнителна такса за транспортни разходи.
Допълнителна помощ на ученици за усвояване на учебния материал по aнглийски, немски, френски, италиански, руски, гръцки език, Математика, БЕЛ, История, География, Физика, Химия.

Обучението се заплаща предварително, от 1-во до 5-то число на месеца, като се фиксират заниманията за месеца.
Когато курсистът е възпрепятстван да присъства на заниманието следва да информира образователния център или преподавателя. Това трябва да се направи поне 5 часа преди началото на заниманието. При отказ на курсиста му се връща 50% от стойността на неизразходваните часове.

 

Имате въпрос?

Обадете ни се на:

+359 878 85 00 31

Изпратете ни е-мейл на:

office@dauchim.com