Испански език

Курсове по испански език

Курсовете по испански език са един чудесен начин да подобрите квалификацията си и да отворите нови хоризонти за себе си и най-близките си. Предлагаме ви курсове по испански език, в удобни за вас време и форма и съобразена с нуждите ви програма. Започнете да учите испански език днес!

Испанският език, наричан и кастилски език, е най – разпространеният романски език, говорен от 375 милиона души. Той се говори най вече в Северна и Южна Америка, Европа, както и в някои части на Африка и Азия. Голямото му значене се дължи на международното разпространение и признатост на испаноезичната литература, филмова индустрия, телевизионна индустрия и музикална индустрия в глобализирания пазар.

Групите са от 4 до 6 човека. Заниманията се провеждат два пъти в седмицата.

 


Индивидуално обучение

Подходящо за хора, които предпочитат да работят индивидуално с преподавателя и уроците да са съобразени с техните конкретни нужди или специфичен начин на работа. Индивидуалното обучение по английски, немски, френски, италиански, испански, руски и гръцки език се предлагат във всички нива. Учебната система се подбира специфично за всеки курсист, според неговите цели и възможности.

Часовете се провеждат в учебната база на образователния център. При провеждане на заниманията извън учебната база се заплаща допълнителна такса за транспортни разходи.

Допълнителна помощ на ученици за усвояване на учебния материал по aнглийски, немски, френски, италиански, руски, гръцки език, Математика, БЕЛ, История, География, Физика, Химия.


Обучението се заплаща предварително, от 1-во до 5-то число на месеца, като се фиксират заниманията за месеца.

Когато курсистът е възпрепятсван да присъства на заниманието следва да информира образователния център или преподавателя. Това трябва да се направи поне 5 часа преди началото на заниманието. При отказ на курсиста му се връща 50% от стойността на неизразходваните часове.