Подготовка НВО

Работата с учениците е насочена към затвърдяване на знанията и формиране на умения и навици, обобщаване и систематизиране на знанията, усвояване на нов материал.

Подготовка за външно оценяване и кандидатстване след VII клас. Преди започването на курса всеки ученик прави пробен тест за да се определи нивото за постъпване в групата. Подготовката на всеки ученик се проверява на всеки етап от курса чрез подходящи тестове. Поради това, че учебният материал е много обемист подготовката по Математика трябва да започне в началото на учебната година, като в началото се прави преговор на знанията от VI клас, защото знанията се прилагат и надграждат в седми клас и всякакви пропуски биха били в минус за подготовката на ученика. Специално са подбрани и подготвени задачи по модела предложен в програмата за международно оценяване на учениците при Организацията за икономическо сътрудничество и развитие – PISA( Programme for International Student Assessment ). Организират се тренировъчни (пробни) изпити и тестове, които се провеждат според държавните образоеателни изисквания и формата на изпита. Отношението към посещаването на курса и подготовката в него трябва да бъде много отговорно. Учениците получават множество материали свързани с учебния процес.

Заниятията са организирани веднъж седмично по два астрономически часа за всеки модул. Групите са събота, неделя или седмични. Разпределението по групите става по реда на записване. Гаранция за максимални резултати са непринудената и спокойна атмосфера в учебната ни база, както и толерантното отношение на преподавателите към всеки от кандидат – гимназистите.

Организират се тренировъчни (пробни) изпити и тестове, които се провеждат според държавните образоеателни изисквания и формата на изпита. Учениците получават множество материали свързани с учебния процес.

Ценоразпис:

 

Подготовка за матура БЕЛ и Математика – 1100лв.

(курса е с продължителност 8 месеца, Октомври – Май)

Предмет БЕЛ –  650лв.

Предмет Математика – 650лв.

Имате въпрос?

Обадете ни се на:

+359 878 85 00 31

Изпратете ни е-мейл на:

office@dauchim.com